Παπαγγέλης - Λογότυπο Λευκό

Το Εργοστάσιο

Η εταιρία

Η εταιρεία ΠΑΠΑΓΓΕΛΗΣ ΣΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που δραστηριοποιείται από το 1976 στη δημιουργία λύσεων και καινοτομιών στον τομέα των μεταλλικών & ανοξείδωτων κατασκευών, καθώς και στον τομέα των κτηνοτροφικών μηχανημάτων.

Στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας στο 9ο χλμ. Ιωαννίνων – Κόνιτσας αναβαθμίζουμε συνεχώς τόσο τον μηχανολογικό εξοπλισμό μας, όσο και τις υπηρεσίες μας, στοχεύοντας στην ικανοποίηση των εξατομικευμένων αναγκών κάθε πελάτη μας, προκειμένου να διασφαλίσουμε την άριστη ποιότητα και τιμή.

Έχοντας στην διάθεση μας περισσότερα από 40 χρόνια εμπειρίας στον χώρο και τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό, είμαστε σε θέση να προσφέρουμε ολοκληρωμένες αλλά και ευέλικτες λύσεις.

Η δημιουργία διαφοροποιημένου προϊόντος που θα μπορεί να ανταπεξέλθει σε αγορές υψηλών απαιτήσεων γι’ αυτό και η διαδικασία παραγωγής έχει προσαρμοσθεί πλήρως στα πλαίσια της πιστοποίησης C.E. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα πέρα από το ζήτημα της ασφάλειας των εργαζομένων μας και των κατασκευών, που για εμάς είναι δέσμευση, να μπορούμε να προσφέρουμε μια ευρεία γκάμα εξειδικευμένων προϊόντων στους απαιτητικούς μας πελάτες.

Όραμα & Στρατηγική

Σε ένα άκρως ανταγωνιστικό περιβάλλον, κύριο στόχο της επιχείρησης αποτελεί η σταδιακή ανάπτυξη.

Η σταδιακή ανάπτυξη προβλέπει σε εξάπλωση των συνεργασιών σε όλη την Ελλάδα καθώς και στο εξωτερικό.

Στην κατεύθυνση αυτή συμβάλει η στρατηγική θέση στην οποία βρίσκεται η έδρα της επιχείρησής μας της Εγνατίας και της Ιονίας οδού.

Πέρα από την μείωση κόστους και εξοικονόμηση χρόνου είναι δεδομένο ότι αυτές οι υποδομές θα συμβάλουν στην περαιτέρω ανάπτυξη του γεωγραφικού διαμερίσματος της Ηπείρου.

Ο χώρος μας

Παπαγγέλης - Gallery
Παπαγγέλης - Gallery
Παπαγγέλης - Gallery
Παπαγγέλης - Gallery
Παπαγγέλης - Gallery
Παπαγγέλης - Gallery
Παπαγγέλης - Gallery
Παπαγγέλης - Βιοτεχνία επεξεργασίας λαμαρίνας Ανοξείδωτες & Μεταλλικές Κατασκευές © 2024